*** CLICK & COLLECT ***

Vanaf vandaag mogen we dan (gelukkig) eindelijk weer een beetje meer als winkelier. Klanten mogen telefonisch of online artikelen bestellen, en deze later op de dag afhalen vóór de winkel.
LET OP: Het moet nog altijd op afstand en we mogen niet iemand binnen laten voor verkoop.

Hoe werkt dit dan?

Wij verwerken de order, en sturen een bevestiging terug met alle info waaronder wanneer de klant het kan afhalen bij ons aan de deur.
Betalen kan middels een betaallink, of aan de deur via onze mobiele pinapparaat.
Op deze manier hopen wij dat onze klanten hun telefoonzaken weer meer bij ons komen doen!
Tot nu toe mochten wij alleen nog maar klanten ontvangen voor een reparatie, maar nu mogen we dus ook gelukkig weer onze andere artikelen rechtstreeks aan de mensen in de stad verkopen, ipv alleen alles online zonder winkelbezoek.
En ook al is het nog alleen aan de deur met beperkingen, alle beetjes helpen.
Wij vinden het fijn dat we onze (vaste) klanten weer rechtstreeks kunnen en mogen zien op deze door de overheid voorgeschreven manier.
 • Ter Apel

  Adres: Markt 24, 9561 KA, Ter Apel
  Telefoonnummer: 0599 481 221
  Email: terapel@optie1.nl

EXTRA HYGIËNEMAATREGELEN IN ONZE WINKELS

De gezondheid van zowel jou als die van onze medewerkers staat voorop. Wij hebben onze medewerkers goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen voorkomen. Ook hebben wij in onze winkels extra hygiënemaatregelen getroffen. Dit betekent dat we:

 • geen handen schudden;
 • minimaal 1,5 meter afstand houden;

Mochten er nieuwe adviezen volgen vanuit het RIVM en/of de overheid, dan brengen wij onze medewerkers hier snel van op de hoogte om eventueel aanvullende maatregelen te treffen.

Betalen

Bij het betalen van producten aan de kassa willen wij hand-op-handcontact tot een minimum beperken. Daarom vragen wij jou om zoveel mogelijk af te rekenen met:

 • een pinpas;
 • of jouw smartphone.

Als je toch contant wilt betalen, vragen we jou om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.

Product(en) online bestellen en afhalen in de winkel

Je kunt jouw product(en) via onze website bestellen en vervolgens afhalen in een winkel bij jou in de buurt. Als het product op voorraad ligt in de winkel, kun je het dezelfde dag afhalen. Anders zorgen we ervoor dat jouw bestelling de volgende dag voor jou klaarligt.

Blijf je liever thuis?

Als je liever online jouw nieuwe Smartphone of Tablet wilt bestellen, dan kun je uiteraard op elk moment terecht op onze Webshop. Jouw bestelling wordt dan bij jou thuisbezorgd.