Optie 1 – Veelgestelde Vragen

Kan ik bij Optie1 mijn abonnement verlengen of overstappen?

Ja dat kan! Zelfs als je bij een andere winkel je abonnement hebt geregeld kunnen wij je helpen met het verlengen of het overstappen naar een andere provider. Kom voor meer informatie langs in onze winkel!

Ik heb een reparatie offerte nodig voor de verzekering? Kan dat?

Als je een offerte nodig hebt voor jouw verzekering kunnen wij dat zeker voor jou regelen! Een offerte voor jouw verzekering kost 10,00 euro borg. Na goedkeuring van jouw verzekering brengen wij dit borgbedrag weer in mindering op de reparatie.

Repareren jullie ook?

Ja! Wij hebben een eigen reparatiecentrum, en er is altijd een expert aanwezig. Wij repareren smartphones, tablets en laptops. Een reparatie duurt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen. Indien het onderdeel aanwezig is kunnen we het zelfs binnen 2 uur voor u regelen!

Met welke providers kan ik bij jullie terecht?

Wij bieden de volgende providers aan: KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Hollands Nieuwe, Telfort & Ben.

Verkopen jullie alleen maar telefoons of is er meer?

Onze hoofdzaak is smartphones en abonnementen verkopen, maar dat is niet het enige wat je hier kunt krijgen. Voor tablets of dongles ben je bij ons ook aan het juist adres. En vergeet ook vooral ons reparatiecentrum niet!

Wat is Optie1 eigenlijk?

Optie1 is één van de grootste onafhankelijke telecomwinkels van Nederland. Omdat wij onafhankelijk zijn bieden wij altijd het abonnement en/of de smartphone aan die bij jou past. We zijn er niet alleen voor de consument, maar ook voor de ondernemer/MKBer!

Mijn toestel laadt heel slecht op, hoe kan dat?

De oplaadconnector is natuurlijk de meest gebruikte aansluiting van het toestel. Door het veel aansluiten van de kabel, broekzak in/uit gaan kan het zijn dat dit gedeelte minder wordt. In veel gevallen is het dat de aansluiting voor rommel komt te zitten. Als dit het geval is kunnen wij dit voor slechts €14,95 voor jou verhelpen. Mocht de connector helaas wel kapot zijn kunnen we dit vanaf €29,95 voor jou oplossen.

Kan ik ook zakelijk terecht bij Optie1?

Dat kan zeker! We regelen graag de zakelijke abonnementen van uw bedrijf, zodat we de passende provider met het passend aanbod voor u kunnen krijgen. Ook uw nieuwe smartphone of smartphone reparaties voeren we graag voor uw uit. We zijn dus uw Telecomspecialist die in alle markten thuis is!